PHILDIE - actuele informatie.

LokSound en verlichting NS DE-loc 2400 in 'H0'
De ESU loksound-decoder met locsound van de NS DE-loc 2400 en frontverlichting met vier functies, cabineverlichting en zwaailichten. Binnenkort verkrijgbaar deze ESU locsound decoder met het karakteristike geluid van de NS DE-loc serie 2400-2500, tevens toepasbaar in de 2530. De welbekende kwaliteit van de ESU decoder staat garand voor uitstekende rijeigenschappen en digitale besturing. Nieuwe frontverlichting is ontwikkeld met diverse functies. Meer informatie.

Frontverlichting DH-loc G1206 in 'N'.
Voor de G1206 van Piko is nieuwe frontverlichting ontwikkeld welke in drie uitvoeringen kan worden toegepast. De basis uitvoering voor analoge modellen, geel en rood front- sluitverlichting, wisselend met de rijrichting. De tweede toepassing is bij digitale aansturing, geel en rood front- sluitverlichting, wisselend met de rijrichting aan beide zijden onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij de derde toepassing wordt de basisprintplaat vervangen en wordt een decoder met meerdere functies toegepast, met als resultaat; frontverlichting geel/rood aan beide zijden van de loc onafhankelijk van elkaar te schakelen, rangeerlicht (rechter koplamp) aan beide zijden onafhankelijk van de rijrichting) en het gevaren sein, twee rood + geel toplicht, aan beide zijden van de loc onafhankelijk van de rijrichting. Bovendien is nog voorzien in cabineverlichting welke meeschakeld met het rangeerlicht of het gevarensein. Meer informatie.

Phildie seinenNS lichtseinen in schaal 'N'.
Exact schaal 1:160 zijn de lichtseinen van PHILDIE. In 6 uitvoeringen t.w. het cijferbaksein en het drielichtsein, twee uitvoeringen van het voorsein en het dwergsein in drie uitvoeringen. Alle seinmodellen zijn verkrijgbaar in bouwsets waaruit twee modellen gebouwd kunnen worden.
In ontwikkeling is het waarschuwingsein bij uitzichtbelemmerende objecten (WUBO).
Door de filigrane constructie is soldeerervaring vereist. Meer informatie.

NIEUW.
Schaal 0; De Nederladse 10 tons open goederenwagen GTG, omgebouwd van het 0-Scale Omk model.
Het model met open buffers en spaakwielen wordt voorbewerkt geleverd. Ontdaan van opschriften en gereed gemaakt voor het spuitwerk, de levering is incl. opschriften. Meer informatie.

Inhoud:
NS lichtseinen 'N'
NS bovenleiding 'N'
Ombouwsets 'N'
Frontverlichting 'N'
Onderdelen 'N'
Schaal 'H0'
Schaal '0'
Schaal IIm (G)
Spoorsound
Elektro en Digitaal
Verf programma
Bestellen:
Bestelpagina 'N'
PHILDIE bouwsets 'N'
Loc nummerplaten 'N'
Bestelpagina 'H0'
Philotrain onderdelen 'H0'
Loc nummerplaten 'H0'
Bestelpagina '0'
Philotrain onderdelen '0'
Bestellen IIm
Bestelpagina verf
Bestelpagina elektro
Service:
Downloads
Toelichting bestelformulier
Bestelprocedure
Verzendkosten
Algemene voorwaarden
Route

logo postadres logo e-mailadres logo facebook pagina
Dubbelklik voor terugkeer naar top pagina.
Deze website komt het best tot zijn recht in Firefox of Google Chrome.